• Waarom deelname aan het programma: je zal het maar hebben?

  Ik krijg de laatste tijd veel de vraag waarom ik mee gedaan heb aan het programma, je zal het maar hebben.
  Eigenlijk heb ik om drie redenen mee gedaan.

  Nummer 1:
  Heel veel vrienden, mensen die mij kennen, weten dat ik wat heb, maar wat ik precies hebben weten de meesten mensen niet. Niemand weet dat het echt een zeldzame handicap is, en weten niet wat ik allemaal mis, en wat ik wel of niet kan. Door aan dit programma mee gedaan te hebben, heb ik mij laten zien, wie ik ben, wat ik kan, en wat ik wil.

  Nummer 2:
  Veel kinderen met een handicap of ouders met een kind die een handicap hebben, denken vaak dat ze niks kunnen. Ze zeggen snel dat kan ik niet, en genieten van het leven. Terwijl je met een handicap eigenlijk zoveel kan, alleen je moet uitzoeken wat je kan en wat je leuk vind. Je kan namelijk nog zo’n geweldig mooi leven hebben. Bij mij werd gezegd bij de geboorte dar ik bijna niks zou kunnen, een krant vast houden zou al lastig worden en lopen ook. En kijk wat ik nu allemaal heb bereikt in mijn leven, topsporter, meerdere medailles, en een geweldig leven. Alleen maar omdat ik door ben gegaan met zoeken wat ik wel kan, wat ik wel leuk vind, en omdat mijn ouders mij de vrijheid heb gegeven.

  Nummer 3:
  Ik wil in de toekomst echt wat met kinderen doen die een handicap hebben. Ze aan het sporten krijgen, helpen bij een vereniging binnen te komen. De ouders laten zien wat hun kind kan, en wat hun moeten doen. Hoop een bedrijf of iets te vinden waar ik deze kans krijg om mensen te helpen. Want iedereen kan iets, als je maar goed geholpen wordt.

  Heb jij mijn uitzending gemist? Klik dan op de link hieronder om hem terug te kijken

  http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/429612/Je_Zal_Het_Maar_Hebben.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>